UW PARTNER IN

Beeld en geluid

Van TV-signaal disitributie en omroepinstallaties tot Hospitality-TV en digital signage. Met Evema heeft u de juiste partner gevonden voor een complete beeld en geluid oplossingen. Maak kennis met onze mogelijkheden.

Maak kennis met Evema

Maatwerk beeld- en geluidsoplossingen

De unieke op maat gemaakte beeld- en geluidsoplossingen van Evema stemmen wij af op uw omgeving, wens en situatie. Zo is een geluidsinstallatie voor een hotel altijd anders dan een compleet kantoorgebouw. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van beeld en geluid? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken vrijblijvend onze mogelijkheden en voordelen. We zijn benieuwd naar uw vraagstuk.

Kwalitatieve beeld- en geluidstechniek

Onze technici zijn gespecialiseerd in het werken met beeldtechniek en geluidstechniek. Bij Evema vinden we het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de branche. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van kwalitatieve en hoogwaardige audio- en beeldoplossingen, die goed passen bij uw wens en situatie. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 • Geluid- en omroepinstallaties

  Bij Evema streven we naar baanbrekende oplossingen op het gebied van geluid- en omroepinstallaties. We kiezen alleen de best passende audio-oplossingen voor uw toepassing.

 • TV-signaal distributie

  Evema is uw partner voor het distribueren van TV-signaal in- en rondom uw hotel, vakantiepark of kantoorpand. Kies voor digitale technieken of traditionele mogelijkheden.

 • Presentatie- en conferentiesystemen

  Presenteren zonder gedoe? Ontdek de geavanceerde oplossingen van Evema, variërend van compacte oplossingen voor Huddle-rooms tot schaalbare systemen voor grote vergaderruimtes.

 • Hospitality TV

  Kies voor optimale gastvrijheid met Evema Hospitality TV. Evema biedt talloze mogelijkheden voor uw hotelkamers, restaurant, of andere ruimtes waar uw gasten verblijven.

 • Digital Signage

  Steeds meer bedrijven kiezen voor digital signage om doelgericht te communiceren met hun doelgroep, ongeacht of het nieuws, aanbiedingen of actuele gebeurtenissen betreft.

Deze bedrijven gingen u voor

Of u nu beschikt over tientallen locaties of een klein kantoor, Evema is uw partner. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen we écht het verschil maken, ongeacht uw vraagstuk. Maak kennis met de bedrijven die u al voor gingen.