Opvallend informatie overbrengen

Digital Signage

BEELD EN GELUID

Doelgericht informatie overbrengen

Wilt u effectief en op een moderne manier informatie overbrengen op uw doelgroep? Maak kennis met digital signage. Met digital signage krijgt u de mogelijkheid om een eigen tv-kanaal te creëren. Uw informatie kunt u op deze manier presenteren aan uw doelgroep, wanneer u maar wilt. Denk aan realtime informatie op tv-schermen, bewegwijzering op maat, updates over wachttijden maar ook interne communicatie zoals vacature promoties en reclamevideo’s.

Digitale narrowcasting

Digital signage, oftewel narrowcasting, is de moderne manier om informatie te delen via moderne displays, gericht op specifieke doelgroepen en locaties. Het geeft u de mogelijk om de boodschap aan te passen aan de behoeften van uw doelgroep en deze professioneel te presenteren.

Gebruik narrowcasting voor het verspreiden van nieuws, weersvoorspellingen, evenementen en acties, maar ook als krachtige marketingtool voor merkpromotie en productinformatie. Benieuwd hoe digital signage in uw voordeel kan werken?

Veelzijdige oplossingen

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor digital signage en narrowcasting om gericht te communiceren met hun doelgroep, of het nu gaat om nieuws, aanbiedingen of actuele gebeurtenissen. Laat Evema u adviseren over hoe digital signage de oplossing kan zijn voor een verbeterde interactie met uw klanten.

Onze voordelen
  • Onbeperkte mogelijkheden met narrowcasting
  • In-house storingsdienst
  • Complete installaties inclusief netwerken
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Deskundig advies voor digital signage op uw locatie

Deskundig advies en implementatie

Bij Evema bieden we deskundig advies voor elke toepassing van narrowcasting. Onze installateurs en experts hebben vele jaren ervaring in het vak en begeleiden u bij ieder aspect, van ontwerp tot installatie. Wij monteren de monitoren op elke gewenste locatie, of het nu aan plafonds, muren, in badkamers of vergaderruimtes is. Liever een groot scherm in de lobby van uw hotel? Geen probleem.

Digital signage wordt vandaag de dag succesvol ingezet in diverse sectoren, waaronder de retail, het bedrijfsleven, banken en financiële instellingen, het onderwijs, hotels en zalencentra en nog veel meer. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de mogelijkheden van narrowcasting? Neem gerust contact met ons op.

Ook profiteren van de mogelijkheden met digital signage?

Een groeiend aantal bedrijven en organisaties omarmt digital signage en narrowcasting als krachtig middel om doelgericht te communiceren met hun doelgroep. Ontdek samen met Evema over hoe digital signage uw interactie met klanten aanzienlijk kan verbeteren. Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak en bespreken we de mogelijkheden.