GELUIDSTECHNOLOGIE

Geluid- en omroepinstallaties

BEELD EN GELUID

Geluid- en omroepinstallaties op maat

Bij Evema streven we naar baanbrekende oplossingen op het gebied van geluid- en omroepinstallaties. We kiezen alleen de best passende audio-oplossingen voor uw toepassing. Bent u op zoek naar manieren om de audio communicatie, geluidsinstallaties of omroep- en signaleringssystemen in te richten? Dan bent u bij Evema aan het juiste adres. Laat ons u meenemen op een reis langs alle mogelijkheden van geluidstechnologie bij u thuis of op de werkvloer.

Naadloze communicatie via onze audio installaties

Evema biedt u 100V audio installaties. Deze muziekinstallaties zetten de norm voor hoogwaardig geluidskwaliteit en buitengewone flexibiliteit. Of u nu een kleine kantoorruimte, een uitgestrekt magazijn of een hele campus moet voorzien van audio, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Laat u meevoeren door kristalhelder geluid en ervaar de kracht van naadloze communicatie binnen uw organisatie met een 100V audio-installatie.

Multi-site radio oplossingen

Onze multi site radio-oplossingen zijn ontworpen om moeiteloze communicatie tussen verschillende locaties mogelijk te maken. Blijf in contact met uw team, waar ze zich ook bevinden. Ongeacht of u zich in een drukke stad, een afgelegen gebied of kantoorpand bevindt, wij houden u verbonden.

Onze voordelen
  • Focus op geluidskwaliteit
  • In-house storingsdienst, 24/7 bereikbaar

  • Complete maatwerk audioinstallaties
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Audio aangepast op uw pand of situatie
  • Naadloos intern communiceren met audio
  • Audio-oplossingen voor ieder vraagstuk

Eenvoudige lestijdensignalering voor het onderwijs

In het onderwijs is timing belangrijk. Onze lestijdensignaleringssystemen garanderen een vlekkeloos verloop van de lessen en zorgen dat belangrijke informatie op het juiste moment wordt gedeeld. Dankzij onze wisselwerking tussen software en hardware, kunnen we verschillende praktische oplossingen implementeren. Denk aan automatisch audioberichten rond bepaalde tijdstippen of een geautoriseerde lestijdensignalering die standaard op woensdagen korter duurt.

Geluidsinstallaties van Evema

De mogelijkheden van geluid- en omroepinstallaties van Evema zijn zeer uitgebreid. Voor iedere toepassing en omgeving kunnen wij meedenken en adviseren over de beste oplossing.

Muziek op de werkvloer

Of het nu gaat om ontspanning of verhoogde productiviteit, de juiste muziek kan het verschil maken. Laat uw personeel of gasten genieten van hoogwaardige audio terwijl ze wachten, werken of ontspannen. Evema biedt oplossingen voor zowel achtergrondmuziek als centrale audio-installaties voor het hele kantoorgebouw.

Omroepinstallaties

Of het nu gaat om noodsituaties of dagelijkse communicatie, een betrouwbare oproepinstallatie is van onschatbare waarde. Met onze oplossingen kunt u snel en effectief belangrijke berichten overbrengen en directe communicatie mogelijk maken, waar en wanneer dat nodig is.

Conferenties en presentaties

Of u nu een belangrijke presentatie, een cruciale vergadering of een grote conferentie organiseert, onze geluid- en omroepinstallaties zorgen ervoor dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Maak kennis met de geavanceerde audio-technologie oplossingen van Evema.

Klaar voor een nieuwe geluidservaring die past bij uw situatie?

Maak kennis met de mogelijkheden van Evema voor uw geluid- en omroepinstallaties. Bij u thuis of op kantoor, in de wellness of door de gehele fabriek. De mogelijkheden voor audio op uw locatie passen altijd. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op de website. Tijdens kantoortijden kunt u natuurlijk ook even bellen.