Recreatie

Reist u graag en mist u liver niet uw favoriet programma? Met de automatische HD satellietantenne en ontvanger heeft u overal beeld en geluid. Alle belangrijke satellieten staan in het geheugen en worden met een druk op de knop gevonden. En dankzij de ingebouwde beveiliging klapt de schotel automatisch in zodra de motor wordt gestart. U kunt het niet vergeten.

Onderweg Full HD televisie kijken

Met het gepatenteerde Teleco Smart systeem is onderweg televisie kijken heel gemakkelijk. Op het bedieningspaneel selecteert u simpelweg een satelliet. De apparatuur doet de rest en geeft snel beeld. En dankzij de Full HD is het beeld van zeer hoge kwaliteit. Er is ook een LNB met Skew en GPS functie verkrijgbaar, zodat u ook in zuidelijke landen beeld heeft. En natuurlijk leveren wij ook een passende TV met 12 of 220 Volt aansluiting.

Montage en inbouw 

Wij verzorgen ook de montage en inbouw van de satelliet apparatuur, inclusief de antenne, ontvanger en televisie. U krijgt daarna instructie zodat u zelf eenvoudig onderweg de benodigde handelingen weet uit te voeren. Naast beeld en geluid oplossingen bouwen wij ook airco units voor camper en caravans in. u kunt ook bij ons terecht voor Canal Digitaal abonnementen, losse ontvangers en reparaties. 

Wij geven u graag alle aandacht en werken daarom graag op afspraak. U hoeft dan niet te wachten en krijgt direct alle informatie die u wenst. Meer weten? Neem contact met ons op  

Teleco Telesat Automatische Schotel Satelliet Antenne