SLIMME EN MODERNE

Presentatie- en conferentiesystemen

Presentatie- en conferentie-systemen

BEELD EN GELUID

Efficiënt samenwerken

Wilt u presentaties geven zonder gedoe met kabels en apparatuurconflicten? Stelt u zich eens voor dat u met één druk op de knop beeld en geluid van uw laptop kunt delen met beamers en beeldschermen, automatisch en in 4K-kwaliteit. Ook het combineren van meerdere schermen tot één naadloos geheel is mogelijk. Ontdek de geavanceerde oplossingen van Evema, variërend van compacte oplossingen voor huddle rooms tot schaalbare systemen geschikt voor middelgrote- en grote vergaderruimtes.

Zorgeloos presenteren en vergaderen

Het niet-functioneren van presentatiemiddelen is een ware nachtmerrie voor veel mensen. Niet-passende stekkers, bronnen die niet worden herkend en softwareproblemen kunnen voor flinke stress en frustratie zorgen, vooral vlak voor een belangrijke presentatie of vergadering. De draadloze oplossingen van Evema bieden een betrouwbare oplossing voor deze problemen. Of u nu werkt met Teams, Zoom of andere samenwerkingstools, Evema past de soft- en hardware aan op uw gebruikssituatie. We ondersteunen BYOD (Bring Your Own Device), zodat gebruikers met bijvoorbeeld Apple Mac, Windows laptops en Android-apparaten moeiteloos kunnen deelnemen aan presentaties en vergaderingen, op welke locatie dan ook.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar onze systemen, de software die we gebruiken of de apparatuur die nodig is? Tijdens een demonstratie op locatie laten we u graag kennismaken met de nieuwste technieken voor draadloze presentatie- en conferentiesystemen.

Onze voordelen
  • Integraties met o.a. Microsoft Teams en Zoom

  • In-house storingsdienst
  • Complete installaties, ook voor hybride collega’s
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Geen gedoe meer met kabeltjes
  • Schaalbare oplossingen

Connectiviteit als uitgangspunt

Of u nu thuis werkt, vergadert op kantoor of deelneemt aan hybride vergaderingen, de systemen van Evema bieden moeiteloze connectiviteit en naadloos omschakelen naar andere gebruikers met één druk op de knop.

Met onze draadloze gateway kunt u eenvoudig beeld en geluid van uw PC, Mac, MacBook of Windows laptop naar een beamer, LCD-scherm of touchscreen sturen, zonder gedoe met kabels. Deze apparaten werken op basis van WiFi, waardoor aangesloten gebruikers ook meteen toegang hebben tot het internet, zelfs zonder toegang tot het netwerk van uw organisatie. Handig voor klantpresentaties of stakeholders die op locatie een presentatie geven.

Benieuwd hoe uw organisatie slimmer kan werken?

Wilt u onze systemen in actie zien en ontdekken hoe u slimmer en efficiënter kunt werken? Neem vandaag nog contact met ons op en laat Evema u helpen bij het implementeren van schaalbare oplossingen voor al uw presentatie-, whiteboard- en vergaderbehoeften. Stuur ons een bericht, we nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens kantoortijden.