Solide

TV-signaal distributie

BEELD EN GELUID

Hoogwaardige TV-signaal verbindingen

Evema is uw partner voor TV-signaal distributie. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbaar TV-signaal rond te kunnen sturen binnen uw pand, vakantiepark of hotel. Kies voor Evema voor de installatie, onderhoud en optimalisatie van uw TV-signaal distributie.

Waar we bij Evema goed in zijn

Bij Evema zijn we gespecialiseerd in diverse methoden van tv-signaal distributie, waaronder coax, CAI, IP TV, DVB-S/C/T, glasvezel en DOCSIS. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze deskundige engineeringteams zorgen ervoor dat uw tv-signaal altijd van de hoogste kwaliteit is en dat deze optimaal wordt gedistribueerd naar de gewenste locaties. In sommige gevallen installeren we schotelinstallaties en tv-ontvangststations, vooral als de technologische mogelijkheden van vandaag geen uitkomst bieden in uw situatie.

Uiteraard wegen we alle mogelijkheden af, afgestemd op uw locatie, wens en situatie. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Kwaliteit en solide signaal

Bij Evema nemen we kwaliteit en betrouwbaarheid zeer serieus. Onze installaties voldoen aan de hoogste normen en zijn gecertificeerd om aan al uw eisen te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat uw tv-signaal distributie bij ons in goede handen is. Omdat we ook uw onderhoud uit handen nemen, is Evema uw totaalpartner voor TV-signaal distributie.

Onze voordelen
  • Betrouwbare installaties, passend bij uw wens
  • Diverse TV-signaal distributie methoden
  • In-house storingsdienst
  • Traditionele of digitale TV
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Gecertificeerde installaties en systemen
  • De hoogst haalbare zend-kwaliteit

Technologie van de toekomst

Digitale tv is de toekomst en bij Evema begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden we geavanceerde oplossingen zoals KPN Z-tv, KPN IP TV, en Canal Digitaal zenderpakketten. Met onze state-of-the-art head-end en tv ontvangststations, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en keuze in zenders, ongeacht de mogelijkheden bij u op locatie. 

Betrouwbaarheid van deze digitale systemen staat bij Evema hoog in het vaandel. Evema staat bekend om haar betrouwbare versterkers, straatkasten en schotelinstallaties. Onze service- en onderhoudsteams staan altijd paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. 

Mogelijkheden voor TV-signaal distributie

Het distribueren van een TV-signaal is mogelijk op verschillende manieren. Welke manier past bij u? Wij helpen u graag met een passend advies.

Glasvezelnetwerk

De meest moderne variant om TV-signaal te distribueren is een glasvezelnetwerk. Wanneer er een nieuw netwerk aangebracht moet worden, bijvoorbeeld bij nieuwbouw, kan het interessant zijn om een glasvezelnetwerk aan te brengen, niet alleen op grote terreinen maar ook in kantoorpanden of hotels. Elke aansluiting krijgt een glasvezelmodem waarop diverse aansluitingen beschikbaar komen zoals reguliere digitale TV, eventueel IPTV, internet, WiFi, telefonie, internetverbindingen etc.