UW PARTNER IN

Beveiliging

Met Evema heeft u de juiste partner gevonden voor de installatie, service en onderhoud van uw beveiligingssystemen. Ons toegewijde team van ervaren deskundigen en technici staat voor u klaar om u te adviseren over complete beveiligingsoplossingen en deze voor u te installeren én te onderhouden.

Maak kennis met Evema

Altijd een passende beveiligingsoplossing

Ongewenst bezoek, inbraak, vandalisme en brand zijn stuk voor stuk vervelende en tijdrovende incidenten. Deze problemen brengen veelal veel schade met zich mee. Met de juiste beveiligingstechnieken en technologieën kunt u deze incidenten voorkomen en de veiligheid waarborgen. Bij Evema zijn we jarenlang gespecialiseerd in het adviseren, installeren en controleren van complete beveiligingsoplossingen.

Op maat voor uw situatie

Bij Evema kunt u rekenen op hoogwaardige en efficiënte oplossingen. En als er onverhoopt een storing optreedt, staat onze 24-uurs storingsdienst altijd voor u paraat. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen of ontruimingsinstallaties, voor elke situatie bieden wij een passende oplossing. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

 • Camerasystemen

  Camerabewaking is een nuttige uitbreiding van uw inbraakbeveiliging. Evema levert alle soorten systemen voor vele uiteenlopende toepassingen en installeert deze.

 • Brandmeldinstallaties

  Evema beschikt over een brede ervaring rondom brandpreventie. We staan garant voor uw veiligheid met levering, de certificering en het onderhoud van uw installaties.

 • Toegangscontrole

  Evema beschikt over een uitgebreid assortiment aan slimme en toegangscontrolesystemen en mogelijkheden, die flexibel meegroeien en schalen met uw organisatie.

 • Inbraakbeveiliging

  Van deskundig advies en nauwkeurige installaties, tot periodiek onderhoud, grondige controles en snelle meldingen. Evema is uw partner voor uw complete beveiligingstraject.

Deze bedrijven gingen u voor

Of u nu beschikt over tientallen locaties of een klein kantoor, Evema is uw partner. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen we écht het verschil maken, ongeacht uw vraagstuk. Maak kennis met de bedrijven die u al voor gingen.