Brandbeveiliging

Brand is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die u kunt overkomen. Het brengt levens in gevaar, vernietigd uw persoonlijke bezittingen en is een risico voor uw bedrijfscontinuïteit. De brandmeldinstallaties van Evema ontdekken brand in een vroegtijdig stadium en melden direct door naar hulpdiensten.

Beste oplossing

Wij bemiddelen voor u tussen betrokken partijen zoals de brandweer, de gemeente en/of uw verzekeraar en komen zo tot het beste oplossing. U krijgt gericht advies over preventie, vroegtijdige detectie en ontruiming bij calamiteiten. Wij regelen het hele traject van aanschaf, installatie, onderhoud, controle en certificering van uw installatie. 

Wij staan garant

Evema beschikt over een brede ervaring op het gebied van brandpreventie. Evema staat garant voor uw veiligheid met levering, de certificering en het onderhoud van uw brandmeldinstallaties. U kunt daarom op ons vertrouwen.

Wilt u ook uw bedrijf en of woonhuis beter tegen brand beveiligen? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren 

Effect van een brandmeldinstallatie

De brandmeldinstallatie detecteert snel en doeltreffend en schakelt direct diverse systemen aan zoals deuren, rookafvoerkanalen en afzuigsysteem.