PREVENTIEVE BRANDBEVEILIGING

Brandmeld-installaties

Brandmeldinstallaties

BEVEILIGING

Maatwerk brandmeldinstallaties

Brand is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een persoon of organisatie kan treffen. Het brengt niet alleen levens in geneer, maar richt vaak ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan het verliezen van data, papierwerk en persoonlijke bezittingen. De brandmeldinstallaties van Evema bieden u de meest betrouwbare en geavanceerde bescherming die beschikbaar is vandaag de dag. Onze systemen detecteren brand in een vroeg stadium en lichten de hulpdiensten direct in, wat cruciaal is om onder andere schade te minimaliseren.

Optimale brandpreventie

Vertrouwen op Evema betekent vertrouwen op jarenlange ervaring in én met brandpreventie. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om de veiligheid van u en uw bezittingen. Naast hoogwaardige brandmeldinstallaties zorgen we ook dat deze voldoen aan alle vereiste normen en certificeringen. Doordat we u ontzorgen van installatie tot onderhoud, behouden we de volledige controle en kunnen we de processen waarborgen. Bij Evema bieden we uitkomst bij het meedenken over uw brandmeldinstallaties al vanaf de bouw van het pand. In een digitaal logboek houden we de vorderingen bij en denken we na over alle bijkomstigheden. We dienen ook aanspreekpunt voor de aannemer om te voldoen aan de gestelde eisen.

U kunt erop vertrouwen dat uw volledige brandbeveiligingssysteem, inclusief onderhoud, in de beste handen is bij Evema. Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Betrouwbare brandmeldinstallaties

Vertrouw zonder zorgen op de systemen van Evema. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak en technische expertise verzekeren wij u van de best passend brandmeldinstallatie oplossing voor uw situatie.

Onze voordelen
  • Hoogwaardige brandmeldinstallaties
  • In-house storingsdienst
  • Complete brandmeldinstallaties
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Deskundig brandpreventie advies
  • Veel technische kennis

Brandmeldinstallaties passend bij uw situatie

Het implementeren van een effectieve brandmeldinstallatie vereist niet alleen technische expertise, maar ook het vermogen om samen te werken met verschillende belanghebbenden. Bij Evema zijn bemiddelaar tussen u, de brandweer, de gemeente en uw verzekeraar om de beste oplossing te vinden die aansluit op uw specifieke behoeften en verplichtingen. Onze diensten omvatten deskundig advies over preventie, het installeren van brandmeldinstallaties en vroegtijdige detectie. Bovendien nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie, het onderhoud, de regelmatige controle en de certificering van uw brandmeldinstallatie, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw veiligheid.

Uw partner voor brandpreventie

Oriënteert u zich op een betrouwbaar branddetectiesysteem of installatie? Dan bent u bij Evema aan het juiste adres. Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij de installatie van branddetectie in organisaties van iedere omvang. Hieronder een greep uit onze brandbeveiligingsdiensten:

Opstellen van een Programma van Eisen

Wij helpen u bij het definiëren van de exacte eisen en specificaties van uw brandmeldinstallatie (PvE).

Installatie van brandmeldinstallaties

Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en nauwkeurige installatie van uw brandmeldinstallatie.

Onderhoud van brandmeldinstallaties

Uw brandmeldinstallatie blijft altijd in topconditie dankzij ons regelmatige onderhoud en inspecties.

Maandelijkse beheerderstaken

Evema neemt het beheer van uw brandmeldinstallatie op ons, inclusief de maandelijkse operationele taken.

Evema is uw partner in complete bedrijfsbeveiliging. Daarom bieden wij u als onderdeel van de bedrijfsbeveiliging ook noodverlichting oplossingen en ontruimingsinstallaties. Zo bent u zeker van de veiligheid van uw personeel en bezoekers. Het beheer, de installatie en het onderhoud nemen wij uiteraard op ons.

Klaar om de mogelijkheden voor optimale brandbeveiliging te bespreken?

Uw veiligheid is onze prioriteit. Evema denkt graag met u mee bij het inrichten van uw brandmeldinstallaties en zorgt dat deze voldoen aan de gestelde voorwaarden. Als betrouwbare partner in brandveiligheid staan we klaar om u te adviseren bij het nemen van de juiste stappen. Vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons een bericht, we nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens kantoortijden.