Camerabewaking

Camerabewaking is een nuttige uitbreiding en of aanvulling van uw elektronische inbraakbeveiliging. Naast alarmverificatie zijn beeldopnames later ook belangrijk in bewijsvoering en opsporing van daders. Evema levert alle soorten camera’s voor vele uiteenlopende toepassingen en installeert deze. Voor zowel bedrijfspanden, winkels als voor woonhuizen. De live beelden zijn te zien op uw smart phone, tablet en worden desgewenst doorgezet naar de meldkamer en zelfs de politie (Live View).

Live View is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales en de politie. Live View maakt het mogelijk dat politie rechtstreeks met de particuliere alarmcentrale mee kan kijken met camerabeelden tijdens een incident, zoals een inbraak of overval

Slim toezicht

Naast beveiliging doet een camerabeveiligingssysteem meer voor uw bedrijf. Met camera's houdt u veel beter toezicht in uw winkel, horecagelegenheid of overheidsinstelling. De techniek is dermate 'slim' dat ze het aantal bezoekers registreren en tellen. Tot aan het niveau van gezichtsherkenning. Daarnaast registreren moderne systemen ook concentraties en geven ze u inzichten in hoe zij zich gedragen. Heel erg handig om te zien wat de meeste aandacht trekt of oponthoud veroorzaakt. U herkent daarmee derving en fraude of een point of sale met koppeling aan uw kassasysteem. 

Gericht advies

U krijgt gericht advies over camerabewaking en de overige mogelijkheden. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. En kiest u voor onze deskundigheid, dan regelen we het hele traject van advies, installatie, onderhoud en controle. 

Naast camerabewaking is ook mistdetectie een ijzersterk middel tegen het dievengilde. Kijk maar eens op de volgende pagina naar de video

Cloud opslag

Cloud technologie is verbonden aan alle technologie die we nu gebruiken. Ook in de fysieke security.

Door de camerabeelden niet meer lokaal op te slaan maar in een veilige Cyber secure-omgeving, ontstaan er naast een veilige opslagplek ook nieuwe handige en slimme functies om uw camerasysteem te gebruiken.

Meer informatie over cloudopslag.

Grote pakkans met camerabewaking

Live camerabewaking biedt u een snelle melding wanneer de meldkamer direct met u kan meekijken. Er kan daardoor veel sneller ingegrepen worden met een grotere pakkans van criminelen. 

Meer weten? Neem contact met ons op