BETROUWBAAR EN EFFECTIEF

Camerasystemen

BEVEILIGING

Voor een veilig gevoel

Het waarborgen van de veiligheid en het beschermen van bedrijfsmiddelen is van groot belang. Een effectieve manier om dit te doen, is door het inzetten van camerabewaking systemen. Hierdoor kunt u met een gerust en veilig gevoel op afstand uw middelen, mensen en objecten beschermen. Een camerabewaking systeem helpt u met een extra paar ogen op de plek die u wilt bewaken. Onze slimme software biedt u vele voordelen zoals het opslaan van beeldmateriaal in de cloud en het mobiel bekijken van live-beelden on-the-go. Benieuwd naar alle voordelen van camerabewaking met Evema? En hoe we zorgen dat alle systemen AVG-proof zijn en dus uw privacy waarborgen? We vertellen u daar graag meer over.

Camerasystemen voor uw bedrijf

Camerabewaking is een nuttige uitbreiding en of aanvulling van uw elektronische inbraakbeveiliging. Naast alarmverificatie zijn beeldopnames later ook belangrijk in bewijsvoering en opsporing van daders. Evema levert alle soorten camera’s voor vele uiteenlopende toepassingen en installeert deze. De live beelden zijn te zien op uw smart phone, tablet en worden desgewenst doorgezet naar de meldkamer en zelfs de politie (Live View). Live View is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales en de politie. Live View maakt het mogelijk dat politie rechtstreeks met de particuliere alarmcentrale mee kan kijken met camerabeelden tijdens een incident, zoals een inbraak of overval.

Grip op de zaak met camerasystemen van Evema

Kies voor zekerheid en die extra paar ogen op afstand. Met camerasystemen van Evema kiest u bewust voor veiligheid. Maak kennis met al onze voordelen.

Onze voordelen
  • Slimme high-end technieken
  • 24/7 support, voor een fijn gevoel
  • Cloudtechnologieën
  • Techniek afgestemd op iedere situatie
  • Gebruiksvriendelijke oplossingen
  • Eenvoudig opschalen van de huidige systemen

Slim toezicht

Naast het beveiligen van objecten en bedrijfspanden, bieden onze camerasystemen meer voordelen voor uw bedrijf. Met camera’s houdt u beter toezicht in uw winkel, horecagelegenheid of overheidsinstelling. De techniek is dermate ‘slim’ dat de software het aantal bezoekers kan registreren en tellen. Tot aan het niveau van gezichtsherkenning. Daarnaast registreren moderne systemen ook concentraties en geven ze u inzichten in hoe zij zich gedragen. Erg handig om te zien wat de meeste aandacht trekt of juist oponthoud veroorzaakt.

Cloudtechnologieën

Cloud technologie is verbonden aan alle technologie die we vandaag de dag gebruiken. Ook in de fysieke security. Daarom werkt Evema samen met leveranciers van slimme cloud-technologie oplossingen. Onze partners bieden samen met ons doordachte technologie om uw huidige of nieuwe camerasysteem op aan te sluiten. Deze cloud-omgeving is uiteraard volledig beveiligd.

Camerabeelden worden niet meer opgeslagen op een lokale schijf, maar direct in de cloud. Zo kunt u nooit data verliezen door fysieke problemen. Als extra voordeel: vanuit uw veilige, persoonlijke omgeving kunt u razendsnel beelden delen zowel intern als extern, van alle locaties, met alle collega’s en indien gewenst met derden. Videobeelden kunnen op deze manier ook worden gedeeld met een meldkamer.

Mogelijkheden met onze camerasystemen

De camerabewaking oplossingen van Evema zijn eindeloos te combineren met bestaande software, hardware en beveiligingsoplossingen. Denk hierbij aan onder andere de wisselwerking tussen persoonscontrole, videoverificatie en kentekenregistratie. Sparren over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kentekenregistratie

Met de kentekenregistratie systemen van Evema kunt u kentekens automatisch registreren en analyseren. Dit kan uitkomst bieden bij de beveiliging van en het controleren van de toegang voor uw bedrijfspand.

Temperatuurbewaking

Meet temperaturen automatisch dankzij slimme camerasystemen die hitte kunnen lezen. Handig voor de opslag van goederen en gevoelige materialen in bijvoorbeeld magazijnen, koelopslag en laboratoria. 

Gezichtsherkenning

Met geavanceerde technolgieën kunnen de camerasystemen van Evema gezichten, herkennen identificeren én verifiëren. Dit biedt bijvoorbeeld vele mogelijkheden als het draait om toegangscontrole.

Toezicht houden

De camerasystemen van Evema kunnen helpen bij het houden van toezicht op locaties, eigendommen of gebeurtenissen. Dit draagt bij aan de gemoedsrust, snelle response en beveiliging voor verschillende toepassingen zoals evenementenbeheer.

Toezicht op afstand

Slimme camerasystemen kunnen op afstand toezicht houden op locaties, objecten, processen of apparatuur. Een waardevolle toevoeging voor sectoren zoals beveiliging en industrie. Profiteer van verbeterde monitoring én beveiliging.

Verliespreventie

Bescherm eigendommen en gegevens met camera-verliespreventie van Evema. Evema biedt geavanceerde beveiligingssystemen en monitoring om risico’s te minimaliseren. Essentieel voor sectoren zoals retail, logistiek en financiën.

Veiligheid

Camerasystemen spelen een cruciale rol in het waarborgen van veiligheid. De systemen van Evema bieden real-time monitoring, identificatie van verdachte activiteiten en bewijsmateriaal voor incidenten. Verhoog de veiligheid in uw bedrijfspand en openbare ruimtes.

Toegangscontrole

Met slimme technologie zoals kaartlezers, camera’s biometrische systemen en digitale vergrendelingen biedt Evema u toegangscontrole systemen voor toegang tot panden en ruimtes. Voorkom ongewenste toegang en verhoog de veiligheid.

Klaar voor de volgende stap met uw camerasysteem?

Evema denkt graag persoonlijk met u mee. We bekijken welke oplossingen geschikt is voor uw toepassing. Wij weten als geen ander dat iedere situatie anders is en daarom maatwerk vereist. Vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons een bericht via de website, we nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens kantoortijden.