VEILIGHEID ZONDER ZORGEN

Inbraakbeveiliging

BEVEILIGING

Inbraakbeveiliging op maat

Een inbraak in uw bedrijfspand is een ingrijpende gebeurtenis die diepe sporten achterlaat en impact maakt. Het gaat niet alleen om het verlies van kostbare eigendommen, maar het brengt ook financiële en emotionele schade met zich mee. Bij Evema zijn we ons erg bewust van de ernst van deze situatie en hebben we ons daarom gespecialiseerd in het beveiligen van uw panden of kostbare bezittingen met geavanceerde beveiligingssystemen. Onze hoogwaardige installaties zijn ontworpen om ongewenste indringers effectief te detecteren en inbraken tegen te gaan. Onze slimme systemen slaan direct alarm, niet alleen naar u, maar ook naar professionele meldkamers.

Passend advies voor inbraakpreventie

Op Evema kunt u vertrouwen. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor uw beveiligingstraject op ons. Van deskundig advies en nauwkeurige installaties, tot periodiek onderhoud, grondige controles en snelle doormeldingen aan u én de meldkamer. Ons team van professionals staat voor u klaar om u te voorzien van passend en gericht advies over een breed scala aan beveiligingsoplossingen, variërend van geavanceerde alarminstallaties en effectieve camerabewaking tot persoonsdetectie en toegangscontroles.

Onze oplossingen stemmen we af op uw specifieke situatie en wensen. Dat kunnen complexe beveiligingssituaties zijn voor uw bedrijfspand of fabriekshal. Evema biedt beveiligingsoplossingen voor o.a. risicoklassen 2, 3 en 4.

Gecertificeerde inbraakinstallaties van Evema door KIWA/NCP

Onze inzet voor kwaliteit en professionaliteit wordt bevestigd door onze certificering als een BORG technisch beveiligingsbedrijf door het KIWA/NCP. Dit waarborgt niet alleen kwalitatieve installaties, maar ook dat we deze zorgvuldig onderhouden zodat u optimaal kunt focussen op waar u goed in bent.

Onze voordelen
  • Techniek afgestemd op uw wensen
  • 24/7 support, voor een fijn gevoel
  • Complete inbraakpreventie oplossing
  • Slimme high-end technieken
  • Kwalitatieve beveiligingsplannen
  • KIWA gecertificeerd BORG technisch beveiligingsbedrijf (BORG E & BORG B)

Vertrouw op een erkend installateur

Bij Evema verzekeren we u van betrouwbare inbraakbeveiliging. Onze toewijding aan kwaliteit is bevestigd door onze BORG-certificering van het KIWA/NCP. Hierdoor wordt niet alleen uw installatie op hoog niveau aangelegd, maar ook zorgvuldig onderhouden. We streven ernaar om hoogwaardige beveiligingsoplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften. Met een op maat gemaakt beveiligingsplan voor uw situatie, haalt u het maximale uit inbraakpreventie samen met Evema.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw eigendommen en dierbaren kunnen beschermen tegen de gevolgen van inbraak.

Inbraakpreventie van Evema

De inbraakdetectiesystemen van Evema zijn altijd te koppelen met uw overige digitale infrastructuur. Denk aan toegangscontrole of camerasystemen. Naast het bieden van een compleet beveiligingsplan, bieden we ook onderstaande preventiediensten.

Alarminstallaties

De alarminstallaties waar Evema mee werkt zijn geavanceerd en betrouwbaar, écht ontworpen om uw bedrijfspand te beschermen. Met ons deskundige advies zorgen we voor optimale veiligheid, ondersteund door de certificering van KIWA/NCP als een BORG technisch beveiligingsbedrijf.