Inbraakbeveiliging

Inbraak in uw bedrijfspand(en) en woonhuis heeft flinke inpact op uw leven. Naast het verdwijnen van uw eigendommen veroorzaken ze ook financiele en emotionele schade. Evema is gespecialiseerd in het beveiligen van uw objecten met toegangsbeheer. De installaties van Evema signaleren doeltreffend ongewenste gasten en melden direct aan u en meldkamers door.

Enkele tips om inbraak te voorkomen

Gericht advies

Wij regelen het hele traject van advies, installatie, onderhoud, controle en doormelding aan u en de meldkamer. U krijgt gericht advies over oplossingen als alarminstallaties, camerabewaking, persoonstracking en voertuigbewaking. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd en altijd afgestemd op uw specifieke situatie.

Feiten over inbraak

Ook voor particulier

Wilt u uw woonhuis beveiligen en toch ongestoord kunnen wonen? Dat kan. De installaties van Evema zijn huisdiervriendelijk en worden zonder hak en breekwerk geïnstalleerd. Desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld brand- en rookdetectie en vorst- en watersensoren. Door de moderne en compacte onderdelen is inbraakbeveiliging onopvallend in te passen in elk type interieur.

Lees meer over de gevolgen van inbraak

Erkend installateur

Evema is door het KIWA/NCP gecertificeerd als een BORG technisch beveiligingsbedrijf. Het waarborgt u optimale zekerheid dat uw installatie vakkundig wordt aangelegd en wordt onderhouden.

Meer informatie over hoe u ongewenste gasten buiten de deur kunt houden? Kijk dan eens camerabewaking

Toegangscontrole en beheer

Met actieve toegangscontrole en beheer kunt u ongewenste gasten buiten houden en regelt u tot op detail wie en wanneer toegelaten wordt. 

KIWA technisch beveiligingsbedrijf