Mistgeneratoren

Signalen van een alarminstallatie blijken in de praktijk zeer goed te voldoen. De daarop volgende actie laat echter vaak even op zich wachten. Voor een inbreker net genoeg tijd om weg te komen. Met een mistgenerator kan de dief niets zien en dus ook niet stelen. In enkele seconden wordt uw kantoor, winkel of andere gebruiksruimte met een ondoorzichtige mist gevuld.

Voorbeelden van toepassingen

  • Tankstations
  • Juweliers
  • Windmolens (tegen koperdiefstal)
  • Banken en kluisruimten

Effectief en toch onschadelijk

Het effect van mistgeneratoren is een beperkt zicht tot 2 a 3 centimeter. Het biedt daardoor een zeer effectieve bescherming en schrikt bovendien erg af zodra de generator afgaat. De rook is onschadelijk voor mens en milieu waardoor na een inbraak of calamiteit slechts geventileerd moet worden en daarna de bedrijfsvoering hervat kan worden. Goed voor uw bedrijfscontinuiteit. 

Demonstratie

U krijgt gericht advies over actieve beveiliging met Bandit mistgeneratoren. U kunt desgewenst een live demonstratie krijgen en zelf gaan ervaren hoe effectief het is. Wij regelen het hele traject van advies, installatie, onderhoud en controle. 

Optimale zekerheid

Evema is KIWA/NCP gecertificeerd. Bovendien zijn wij een Borg beveiligings- en installatiebedrijf. Beide waarborgen bieden u optimale zekerheid dat uw installatie vakkundig wordt aangelegd en wordt onderhouden.

Wilt u meer informatie over beveiliging met mistgeneratoren, neem dan contact met ons op  

Effect van mistgeneratoren

Dankzij de mistgeneratoren krijgen de dieven geen kans om de sigaretten ed. te grijpen. Ze vertrekken direct weer nadat de mistgeneratoren geactiveerd werden. Dit keer met lege handen.