SLIM TOEGANG VERLENEN

Toegangscontrole

BEVEILIGING

Toegangscontrole op maat

Toegangscontrole is van essentieel belang voor ruimtes waar niet zomaar iedereen toegang mag hebben. Traditioneel kan dit betekenen dat mensen langs een receptie moeten of een portier moeten passeren. Veiliger, sneller en efficiënter zijn geautomatiseerde systemen die geregistreerde personen toegang verlenen op basis van elektronische pasjes, druppels of biometrische gegevens, zoals vingerafdrukken en irisscans. Toegangscontrole bij Evema gaat verder dan alleen beveiliging: we registreren wie, waar en wanneer toegang heeft. We bieden ook oplossingen voor bezoekersregistratie en aanwezigheidsregistratie.

Of u nu onbevoegd toegang tot uw bedrijfspand wilt voorkomen, specifieke afdelingen binnen uw bedrijf wilt beveiligen of juist de toegangsgegevens van personeel wilt analyseren, Evema biedt een geschikte oplossing. Onze toegangssystemen zijn schaalbaar en uitstekend aan te passen aan uw huidige bedrijfs- en veiligheidssystemen.

Combineer gemak en controle

Slechts met één toegangsbewijs, zoals een druppel of pas, toegang tot het gehele pand, parkeergarage én bepaalde ruimtes. U kunt met de slimme oplossingen van Evema zelf bepalen wie en wanneer het gebouw mag betreden op basis van kenmerken die u zelf samenstelt. Met de geavanceerde toegangscontrolesystemen van Evema is vrijwel alles mogelijk. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Toegangssystemen die passen bij uw wensen

Afhankelijk van uw specifieke behoeften voor toegangscontrole, heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Denk hierbij aan toegang met smartphones, tags, pasjes, druppels of misschien wel biometrische toegang.

Onze voordelen
  • Slimme toegangscontrole mogelijkheden
  • In-house storingsdienst
  • Toegangscontrole aangepast op uw wensen
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Schaalbare systemen
  • Privacy-veilige software en installaties

Advies en implementatie op maat

Voor iedere bedrijfssituatie biedt Evema een passende oplossing voor toegangscontrole. Wij starten met een grondige inventarisatie van uw specifieke behoeften en geven vervolgens advies dat naadloos aansluit op uw organisatie en de reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen. Bovendien implementeren wij toegangscontrolesystemen met volledig respect voor de cultuur en gastvrijheid van uw bedrijf. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld biometrische toegangscontrole, hechten wij veel aandacht aan het waarborgen van de privacy van de gebruiker.

Welke toepassing past bij uw organisatie?

Evema beschikt over een uitgebreid assortiment aan toegangscontrolesystemen die geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Onze flexibele systemen kunnen eenvoudig aangepast worden naar uw behoeften en toekomstige groei van uw organisatie. Deze schaalbaarheid maakt de systemen van Evema uniek en onderscheidend. Onze systemen zijn uitermate goed te integreren met andere apparatuur zoals een camerasysteem.   

Wilt u advies ontvangen over welke installaties en systemen het beste bij uw vraagstuk, wensen en organisatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies op maat. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor slimme toegangscontrole?

Wilt u weten welke oplossingen van Evema het beste passen bij uw vraagstuk en situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor slimme toegangscontrole te bespreken. We denken graag met u mee.