Wat we doen

Branches

Uw partner voor veiligheid en connectiviteit

Benieuwd wat we doen in welke branche?

Onderwijs

Binnen het onderwijs verzorgt Evema jarenlang geluid- en omroepinstallaties voor o.a. lestijdensignalering. Ook bieden we uitkomst voor de presentatieschermen, whiteboards en touchscreens in de klaslokalen.

Horeca

Binnen de horeca sector biedt Evema uitkomst bij het installeren van beveiligingsoplossingen en camerabewaking. Vaak bieden we ook complete internetverbindingen aan met gasten-toegang en digitale signage oplossingen.

Toerisme

Met Hospitality-TV maken we ├ęcht het verschil binnen het toerisme. Naast de reguliere opdrachten zoals het beveiligen van locaties voor brand en inbraak, denken we mee over de toegangscontrole systemen en de telefonie intern. We bieden maatwerk oplossingen om de gastvrijheid te verbeteren. Denk hierbij aan persoonlijke welkomstberichten op de hotelkamers met narrowcasting.

Overheid

Ons dienstenpakket leent zich uitermate goed voor overheidsinstellingen. Zo bieden we complete beveiligingsoplossingen en communicatietechnologie├źn voor uiteenlopende instellingen. We adviseren ook locaties hoe om te gaan met de wetgeving en controleren daarbij de systemen en installaties continu.

Finance

Met onze digitale signage oplossingen bieden we in de finance sector uitkomst. Zo worden de narrowcasting mogelijkheden gebruikt om de doelgroep aan te spreken en aan te zetten tot actie.

Zorg

Hospitality TV leent zich ontzettend goed voor de zorgsector. Naast het meedenken, implementeren van en het adviseren over communicatietechnologie en beveiligingstechniek, richten we persoonlijke TV-kanalen in en onderhouden we deze.

Bent u actief in een branche die wij niet expliciet hebben genoemd? Neem gerust contact met ons op. Voor iedere branche en sector bieden wij een passende oplossing.

Deze bedrijven gingen u voor

Evema is uw partner voor veiligheid en connectiviteit. In welke branche u ook actief bent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.