DATA NETWERKOPLOSSINGEN

Data netwerken

COMMUNICATIE

Data netwerken waar u op kunt bouwen

Bij Evema zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om data, data opslag en het distribueren van data. Dat u ook gebruik kunt maken van betrouwbare netwerken, die goed en solide werken is van groot belang. Beschikken over een veilig, snel en betrouwbaar data netwerk is belangrijk dan ooit.

Klaar voor de toekomst

Evema is uw partner op het gebied van data netwerken. Iedere dag weer gaan we aan de slag met CAT6A kabels, UTP-aansluitingen en switches in de juiste patchkasten en serverracks. Werk waar we enorm blij van worden en waar we echt het verschil mee kunnen maken voor u als klant. Bij Evema weten we als geen ander wat er nodig is voor een solide en betrouwbaar data netwerk. Precies dit brengen wij eerst bij u in beeld. We maken dan een plan op basis van uw wensen. We inventariseren wat we nodig hebben en waaraan het netwerk moet voldoen.

Met een goed gevoel

Het gehele proces nemen wij uit handen. Van het ontwerpen en bekabelen tot het installeren, testen en certificeren. We streven ernaar u volledig te ontzorgen en vertrekken pas wanneer alles perfect werkt. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kunt u erop vertrouwen dat we snel weer ter plaatse zijn om het op te lossen.

Onze voordelen
  • 24/7 in-house storingsdienst
  • Het gehele proces nemen wij uit handen
  • Op de hoogte van de nieuwste techieken
  • Merkonafhankelijk

  • Gecertificeerde netwerken
  • Netwerken die passen bij uw digitale infrastructuur

Data netwerkoplossingen van Evema

Een solide data netwerk is het fundament van moderne bedrijfsactiviteiten. Evema staat voor u klaar met een uitgebreid scala aan data netwerkoplossingen, zodat uw bedrijf soepel kan blijven draaien én groeien. We gaan verder dan simpelweg het leggen van kabels; we zorgen ervoor dat uw complete datanetwerk soepel draait. Onze diensten omvatten alles, van de nieuwste hardware tot geavanceerde switching-oplossingen en betrouwbare modem routers. Daarnaast versterken we de beveiliging van uw netwerk met krachtige firewalls en bieden we naadloze connectiviteit met onze draadloze netwerken. Bij Evema is uw bedrijfsnetwerk in goede handen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Betrouwbare connectiviteit

Onze UTP Cat6 en Cat7 bekabelingssystemen bieden betrouwbare en snelle verbindingen voor uw bedrijf. Met deze gestructureerde bekabeling bent u klaar voor de toekomst. Is snelheid cruciaal voor uw organisatie? Ontdek dan onze glasvezeloplossingen voor de snelheid en bandbreedte die u nodig heeft.

Efficient beheren van data netwerken

Met de hoogwaardige patchkasten van Evema kunt u uw bekabeling netjes en efficiënt beheren. Dit helpt om uw netwerk gestructureerd én overzichtelijk te houden.

Certificering van netwerken

Evema zorg ervoor dat uw datanetwerk voldoet aan de hoogste normen met onze certificeringsdiensten. Dit geldt ook voor uw switch- en WiFi oplossingen.  We onderscheiden ons met onderzoek op locatie om te bepalen welke netwerkoplossing het beste past bij uw situatie (Site Survey).

Klaar voor het data netwerk van de toekomst?

Benieuwd wat Evema voor u kan betekenen op het gebied van data netwerken? Vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons een bericht, we nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens kantoortijden.