VEILIG EN FUNCTIONEEL

Intercoms

COMMUNICATIE

Veilige communicatie en toegang via intercoms

In de afgelopen jaren is de techniek achter intercoms enorm ontwikkelt. De intercomtechnologie boekte vooral vooruitgang met opties zoals video-intercoms en WiFi-verbinding. Dankzij deze innovaties wordt het steeds eenvoudiger om toegangscontrole op een veilige en functionele manier toe te passen. Ook kunt u intercoms toepassen voor het verbeteren van de communicatie, denk aan het te woord staan van klanten voor de slagboom van de parkeerplaats.

Moderne intercomsystemen

Bij Evema zijn we koplopers in het gebruik en het toepassen van high-end intercom systemen voor uiteenlopende toepassingen. We installeren en onderhouden intercom systemen voor verschillende doeleinden zoals het optimaliseren van de veiligheid op locatie, denk aan een intercomsysteem bij de ingang van uw bedrijfspand. Onze intercomsystemen bevatten indien gewenst een camera, waarmee u bezoekers kunt identificeren voordat u ze toegang verleent tot een bepaalde ruimte.

Onze intercomsystemen zijn goed te combineren met de reeds aanwezige installaties en systemen. Zo integreren wij veelal een intercomsysteem met een automatisch toegangssysteem, zodat u met één druk op de knop ook de deur kunt openen of misschien wel de spraakfunctionaliteit kunt aanzetten. Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw situatie?

Verbeter de communicatie

Met de state-of-the-art intercomsystemen van Evema kunt u als organisatie profiteren van verbeterde interne communicatie. U weet precies wie er aan de deur staat dankzij de ingebouwde camera in het console én u kunt direct communiceren vanwege de ingebouwde speaker en microfoon.

Onze voordelen
  • Innovatieve intercomtechnieken
  • In-house storingsdienst, 24/7 bereikbaar
  • Volledig combineerbare systemen
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Video, spraak en audio mogelijkheden
  • Merkonafhankelijk, altijd de juiste keuze

Integreer intercoms in uw organisatie

Intercoms bieden veel gemak en flexibiliteit. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk en worden aangesloten op WiFi of LAN-verbindingen. Met deze intercomsystemen kunt u vanaf iedere locatie de deur en camera bedienen. Dit betekent dat u met uw smartphone kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs als u niet op kantoor bent. U kunt zelfs meldingen ontvangen wanneer er bezoekers zijn, ook als u niet aanwezig bent.

De keuze voor het juiste intercomsysteem hangt af van uw specifieke behoeften. De deskundigen van Evema denken graag met uw mee over de oplossing die past bij uw situatie.

Klaar om efficiënter te communiceren met een intercomsysteem?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een modern intercomsysteem bij u op locatie? We vertellen u graag meer over alle denkbare opties zoals videobeeld en spraakfuncties. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u particulier? Ook dan helpen we u graag en denken we mee over uw situatie.