Internetaansluiting

Verbinding met internet is van levensbelang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Steeds meer orders komen binnen via e-mail en uw medewerkers gebruiken internet bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het is dus van groot belang dat deze verbinding stabiel functioneert. Geef het daarom uit handen aan een professionele partij met verstand van zaken.

Internet over coax

De vraag naar een stabiele (draadloze) internetverbinding is de laatste paar jaren enorm gestegen. Ook in recreatie- en vakantieparken. Evema levert speciale netwerkoplossingen voor een bestaande coax infrastructuur. Zo wordt stabiel (en draadloos) internet een feit, zonder grote investeringen en graafwerkzaamheden te hoeven doen. 

Meerdere toepassingen

Met de kennis van Evema weet u zeker dat u de juiste oplossing kiest. Niet alleen voor toegang tot internet, maar ook voor de beveiliging van uw pand met doormelding naar de meldkamer. Of remote beheer van apparaten op afstand. Of via internet met beeld en geluid op afstand vergaderen. Kortom, vele voordelen waar wij u graag alles over vertellen. 

Uw aanspreekpunt

Wij zijn uw enige aanspreekpunt en dat scheelt u veel tijd en ergenis. Wij zorgen dat het juiste type verbinding past bij uw wensen. Van ADSL, SDSL VDSL tot glasvezelverbinding. Verder regelen wij het totale traject voor u, van aanvraag tot aanleg en installatie. Evema kent de markt als geen ander. 

Internet op locaties zonder infrastructuur

Op bouwplaatsen of tijdelijke festivals is vaak geen infrastructuur aanwezig voor een stabiele internet- verbinding. Evema levert oplossingen op locatie voor een mobiele internetverbinding.

Wilt u meer weten over onze internetoplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek