VEILIG EN SOLIDE VERBONDEN

Internetverbindingen

Internet-verbindingen

COMMUNICATIE

Zakelijke internetverbindingen

Vandaag de dag is een solide internetverbinding van groot belang in uw bedrijf. Evema begrijpt dat als geen ander en biedt u daarom een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijke internetoplossingen. Zo voldoen we altijd aan uw wens, passend bij uw specifieke situatie. Ontdek hoe Evema kan helpen met de aanleg, onderhoud en optimalisatie van uw internetverbinding.

Optimale verbindingprestaties

Bij Evema begrijpen we dat uw organisatie steunt en leunt op de internetverbinding. De solide draagkracht, verbindingssnelheid en gegevensoverdracht zijn cruciaal om uw bedrijfsprocessen door te laten lopen. We bieden uw organisatie (indien mogelijk) hoogwaardige glasvezelverbindingen. Daarmee bent u verzekerd van snelle up- en download snelheid. Uw bedrijf blijft soepel draaien, ongeacht de hoeveelheid data die u verwerkt.

Geen glasvezel aansluiting bij u in de buurt? Kies voor solide VDSL-oplossingen. VDSL biedt u een uitstekende balans tussen snelheid, kosten en stabiliteit. Uiteraard kunnen we op uw locatie meedenken om de meest optimale verbinding in te richten.

Uw online gegevens altijd veilig

Verlies geen belangrijke data dankzij onze online back-updiensten. De back-ups van Evema zorgen dat uw gegevens veilig worden bewaard en snel kunnen worden hersteld in geval van een noodsituatie.

Onze voordelen
  • Deskundig netwerkadvies
  • In-house storingsdienst
  • Gegevensbeveiliging met back-up diensten
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Merkonafhankelijk

  • Optimale prestaties, optimale snelheid
  • Advies voor optimale prestaties op uw locatie

Altijd veilig verbonden met Evema

Beveiliging staat voorop bij Evema. Onze op maat gemaakte modem, router, firewall en VPN-configuraties zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig blijven, zelfs in een wereld vol digitale bedreigingen. Zo optimaliseren we uw firewall en router configuraties zo optimaal mogelijk. Daarmee profiteert u van een veilige verbinding met het internet.

Snel en efficient ethernet

Onze Ethernet-oplossingen zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie. Ze bieden betrouwbare verbindingen voor bedrijven van iedere omvang en helpen uw medewerkers om soepel te blijven werken.

Altijd verbonden

Met onze 4G- en 5G-oplossingen blijft uw bedrijf altijd verbonden, zelfs onderweg. Of het nu gaat om flexibel werken, tijdelijke locaties of als back-up, onze mobiele connectiviteitsopties houden uw bedrijf draaiende.

Internetverbindingen, passend bij uw organisatie en behoeften. Daar geloven wij bij Evema in. Daarom bieden we op maat gemaakte zakelijke internetverbindingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw organisatie optimaal verbinden met het internet, dankzij onze geavanceerde connectiviteitsoplossingen. 

Klaar voor een veilige én snelle internetverbinding?

Benieuwd hoe Evema u kan helpen met geavanceerde connectiviteitsoplossingen zoals een optimale zakelijke internetverbinding? Vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons een bericht, we nemen dan contact