Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is tegenwoordig niet meer weg te denken. In elke organisatie zijn vele mobiele telefoons in gebruik. Met slimme oplossingen worden de kosten aanzienlijk lager door bijvoorbeeld alle buitendienstmedewerkers uit één bundel te laten bellen. Onderling bellen is dan vaak gratis en de ongebruikte minuten van de ene medewerker worden gebruikt door een andere. Evema kent de weg en selecteert de juiste aanbieder voor uw onderneming. Onafhankelijk en objectief.

Werken onderweg

Evema adviseert u over alle aspecten van werken onderweg. Naast internet op uw mobiele telefoon is het ook mogelijk om onderweg internet te gebruiken op uw laptop of tablet. Door middel van een dongle of USB modem hebt u mobiel toegang tot het internet.

Advies voor beste oplossing

Evema brengt advies uit op basis van uw wensen en na een analyse van uw rekeningen. U krijgt daarmee de beste en voordeligste oplossing. Wij begeleiden u bij eventueel overstappen naar een andere provider of abonnementsvorm. Voor elk organisatie creëren we de juiste zakelijke oplossing.

Wilt u meer weten over mobiele slimme oplossingen? Stuur direct een e-mail en wij nemen contact met u op

Mobiele toestellen

Niets is zo veranderlijk als de markt voor mobiele telefoons. Evema is altijd op de hoogte van de actuele toestellen en mogelijkheden. Heeft u naast uw toestel ook een carkitt nodig? Liefst inclusief inbouw. Wij helpen u graag en regelen wat nodig is om prettig onderweg te werken.

Evema Mobiele Telefonie 400 X 224