PASSEND COMMUNICATIESYSTEEM

Zakelijke telefonie

COMMUNICATIE

Maatwerk telefonie oplossingen

De op maat gemaakte telefonie oplossingen van Evema zijn uniek afgestemd op iedere omgeving. Wij weten als geen ander dat iedere situatie anders is en daarom het beste een op maat oplossing verdient. Denk aan bedrijven die graag veel inzicht willen in de telefonie-statistieken of organisaties met drukte via de telefoon precies tussen lunchtijden. Of bent u een zorginstelling waarbij iedereen mobiel goed bereikbaar moet zijn én blijven?

Bereikbaar volgens uw voorwaarden

Iedere organisatie stelt haar eigen eisen aan een goed telefonie netwerk en communicatiesysteem, dat begrijpen we bij Evema. Toegepast op uw organisatie denken we mee en kunnen we u voorzien van passend advies. We hebben in de afgelopen jaren tientallen klanten mogen helpen in het voorzien van de telefonische communicatietechniek. Wat speelt in uw omgeving en waar bent u mee geholpen? Neem contact met ons op om uw communicatiewensen kenbaar te maken.

Zakelijke telefonie met Evema

Bij Evema bent u aan het juiste adres voor maatwerk communicatieoplossingen. Wij kunnen u helpen bij het inrichten van een VoIP installatie (Voice over IP) of het aanleggen van een volledig callcenter.

Onze voordelen
  • Merkonafhankelijk, altijd de beste keuze

  • In-house storingsdienst
  • Complete installaties, afgestemd op uw wensen
  • Van installatie tot onderhoud, één partner
  • Koppel onze systemen aan systemen van derden (zoals CRM)
  • Inclusief benodigde soft- en hardware zoals headsets

Geavanceerde telefonieoplossingen

Evema levert geavanceerde telefonieoplossingen die de kracht van moderne technologieën optimaal benutten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met onze VoIP (Voice over IP) en mobiele mogelijkheden kunt u naadloos schakelen tussen vaste en mobiele communicatie, wat de efficiëntie in uw organisatie verhoogt.

Meer telefonieoplossingen van Evema

Onze cloudgebaseerde telefonie, ondersteund door SIP-technologie, biedt flexibiliteit en schaalbaarheid. Hiermee kunt u snel reageren op veranderende bedrijfsbehoeften en profiteren van kosteneffectieve oplossingen. De integratie van vaste en mobiele telefonie (VAMO) stelt u en uw medewerkers in staat om moeiteloos tussen verschillende apparaten te schakelen, waar u zich ook bevindt, dankzij softphones en headsets.

Evema biedt krachtige tools zoals wallboards voor real-time monitoring en rapportage, waardoor prestaties direct geanalyseerd kunnen worden.

Werken vanuit huis wordt vereenvoudigd met onze Teams-integratie en CRM-koppelingen, waardoor uw medewerkers toegang hebben tot belangrijke informatie, ongeacht hun locatie. Onze headsetoplossingen zorgen voor comfort en heldere communicatie, wat essentieel is voor effectieve gesprekken.

Kortom, Evema biedt een uitgebreid scala aan telefonieoplossingen om aan al uw bedrijfsbehoeften te voldoen, en we blijven innoveren om u de best mogelijke communicatie-ervaring te bieden.

Klaar om de communicatiesystemen en mogelijkheden van Evema te ontdekken?

Evema is uw deskundige partner als het gaat om stabiele en solide telefonie oplossingen voor organisaties van ieder formaat. Vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken voor uw communicatie oplossing op maat? Stuur ons een bericht, we nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens kantoortijden.