Maak kennis met Evema

Over Evema

Welkom bij Evema, uw vertrouwde partner in beveiligingstechniek, communicatietechniek en beeld- en geluidsoplossingen. U vindt ons op de rand van de Veluwe, in het bruisende Apeldoorn. Maak kennis met wat we doen, waarom we dat doen en hoe Evema is ontstaan.

Aangenaam kennis te maken!

Onze oorsprong

Evema is ontstaan uit het bedrijf Technisch Buro Evama, waarbij “Evama” verwijst naar de naam van de toenmalige eigenaar, de heer E. van Maaren. In de beginjaren richtte het bedrijf zich voornamelijk op CAI- en schoteltechniek. In 1993 nam de heer H.J. Hutten het bedrijf over en ging het verder onder de naam Evema. Sindsdien hebben we onze expertise voortdurend uitgebreid en zijn we geĆ«volueerd tot het bedrijf dat we vandaag de dag zijn.

Waar we goed in zijn

Bij Evema draait alles om onze focus gebieden: Beveiliging, Communicatie en Beeld & Geluid. Met de opkomst van VoIP-telefonie en cloudtechnologieƫn hebben we onze diensten verder uitgebreid. Toegangscontrole, videobewaking, domotica en Hospitality TV zijn enkele van de nieuwe gebieden waarin we actief zijn. En we blijven innoveren, want de cloud is de toekomst. We blijven nieuwe disciplines verkennen en implementeren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en de markt bij te blijven en soms, voor uit te zijn.

Ons bedrijf in Apeldoorn

In 2019 hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt door te verhuizen naar onze huidige prachtige locatie aan de Sutton 5 in Apeldoorn. Hier kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze groeiende activiteiten ondersteunen.

Als onderdeel van de IP Groep de toekomst tegemoet

In medio 2022 maakten we een belangrijke stap door overgenomen te worden en nu deel uit te maken van de IP Groep. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld om kennis, kracht en disciplines te bundelen en onze positie in de markt te versterken.

Sinds 2023 richten we ons volledig op de zakelijke markt (B2B). We begrijpen dat de behoeften en eisen van bedrijven uniek zijn, en we zijn vastbesloten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan deze eisen voldoen.

Bij Evema is ons doel om technologie toegankelijk te maken en uw bedrijf te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en audiovisuele technologie. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw uitdagingen om te zetten in kansen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Evema voor uw bedrijf kan betekenen.