Referenties


Rotrans BeldingWij zijn zeer tevreden over Evema. Zij denken goed mee in onze behoeften en voortdurend wijzigende procesomgeving. Evema levert al jaren prima werk, moderne oplossingen en een uitstekende service bij Rotrans Belting. Ik zal Evema dan ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en collega’s.

Hans van Es
Directeur Rotrans Belting
www.rotrans.nl

 

Logo Van Den Berg Schilders 325

Evema, al sinds jaar een dag een vertrouwd gezicht met vertrouwde kwaliteit. Altijd een oplossing paraat! Een goede combinatie voor ons als bedrijf met veel gevoel voor service en kwaliteit.

Gerrit-Jan van den Berg
Directeur
www.vandenbergschilders.nl

 

Bungalowpark HoenderlooHet terrein van ons bungalowpark beschikt over verschillende beveiligingssystemen en communicatiemiddelen. Evema is een uitstekende partij die denkt in oplossing en niet in problemen. Inmiddels werken zij al jarenlang aan het optimaliseren van onze communicatiemiddelen en beveiligingssystemen. Zo is recent onze telefooncentrale vernieuwd, is ons bedrijfsnetwerk verbeterd en hebben wij het gehele park voorzien van draadloos internet voor onze gasten.


Evema kennen wij als een leverancier waar kennis en service centraal staat. Zij weten welke processen voor ons van belang zijn. In geval van spoed helpen ze ons dan ook snel en adequaat en zijn niet terughoudend om ook oplossingen te bedenken voor bedrijfsspecifieke problemen.

Danny Paerl
Veluwe ambassadeur Natuur 
http://www.bungalowpark-hoenderloo.nl/


Ons bedrijf de Allround Support Groep is volledig afhankelijk van de telefonie. We deden jarenlangLogo Allround Support Groep zaken met een concurrent, maar voelden ons een nummer in plaats van klant. Ik vond het best spannend om over te stappen naar een nieuwe leverancier, maar Evema wist me te overtuigen. Jullie pakten dit zeer voortvarend op en onze klanten hebben er geen last van gehad. We zijn gelijk overgestapt van ISDN naar VOIP. En dit alles naar volle tevredenheid. Wij voelen ons geen nummer en ervaren dat Evema begrijpt wat we nodig hebben. Ik beveel jullie van harte aan bij mijn relaties.

Greta Jordens
Allround Support Group
http://allroundsupport.nl/


Wij hebben Evema ingeschakeld voor het aanleggen en installeren van schoteltelevisie. Een Logo Zichtbaar Internetvriendelijke medewerker heeft alles keurig in orde gemaakt. Zelfs een stevige klim op ons hoge dakkapel was hem niet te gek om goede ontvangst te regelen. Op zich al genoeg om heel tevreden mee te zijn.

Toen bleek dat regelmatig het beeld en geluid weg viel, werd de kracht van dit bedrijf nog beter zichtbaar. Na vriendelijk ontvangst in de showroom werd de apparatuur direct getest. De oorzaak kon niet direct worden vastgesteld. Als service kreeg ik vervangende apparatuur mee. Ondertussen zochten zij naar een oplossing die zelfs de producent niet had. "Nee" is geen goed antwoord en dus gingen eigen specialisten ermee aan de slag. De oorzaak van de storingen bleek een gebroken printplaat die nauwelijks met het oog waarneembaar was.

De expertise van Evema gaat veel verder dan menig producent zelf in huis heeft. Mijn eigen ervaring is daarvan een mooi voorbeeld. Ben je op zoek naar een deskundige leverancier voor communicatie, beveiliging en beeld & geluid die weet wat service is? Twijfel dan niet en benader Henk Hutten van Evema. Dan zul je zeker tevreden zijn. Ik beveel hen van harte aan.

John Krijgsman
Zichtbaar Internet
http://zichtbaarinternet.nl/

 

Ik herken Evema als een zeer vakkundige partner. Eigenaar Henk Hutten daagde me uit te gaanLogo Revisi besparen op m'n telefoonkosten. Het resultaat is indrukwekkend. Evema corrigeerde de ernstige fouten van mijn leverancier met een creditnota van Euro 800,-. Ik beveel Henk en zijn collega's van harte aan. Bedankt Mr. Wifi.

Frank Pince van der Aa
Revisi
http://www.revisi.nl/

 

Mijn verleden met telefoonaanbieders en internetproviders is zacht uitgedrukt niet al te rooskleurig. Hoe we het voor elkaar kregen, weet ik niet, maar het is ons keer op keer gelukt om een provider uit te kiezen waar wat mee aan de hand was. De eerste bleek uiteindelijk toch geen goed signaal bij ons teKolkmankunnen leveren maar inmiddels hadden we alles al wel in gang gezet. De volgende bleek uitermate slechte service te bieden en de laatste die we probeerden heeft eigenlijk twee jaar lang niet veel anders gedaan dan te zeggen:nee meneer dat kan echt niet.
En toen was daar Henk Hutten van Evema. Installeren van de telefoon en alles eromheen: geen probleem. Vragen rondom de verbinding of de instellingen: geen probleem. Verbinding: YES, ik ben er altijd gewoon weer. Als ik vragen heb over wat dan ook, krijg ik binnen no-time een techneut aan de lijn die me erdoorheen praat of als dat niet lukt het gewoon maar even supersnel zelf komt regelen!
Alles bij elkaar dus een hele verademing en nu kan ik me weer ongestoord bezighouden met mijn eigen business.
Alhoewel, ongestoord gaat niet echt op in dit geval, want die telefoon doet het echt altijd!

Ik wil dan ook iedereen Evema van harte aanbevelen!

Ferdy Kolkman
Kolkman wonen
www.kolkmanwonen.nl