Rittenregistratie en Track & Trace Systeem

 

                               Logo Evema Wit   

 

Ritassist Logo V3

Start u ook in 2022 met rittenregistratie?

Met automatische rittenregistratie bespaart u uzelf een hoop tijd, zorgen én zelfs kosten. Wilt u dus overstappen naar deze efficiënte vorm van registeren?

 

RitAssist 

Met het RitAssist-systeem heeft u een volledig sluitende rittenregistratie. Het voorziet u volledig automatisch van een complete kilometerregistratie van uw gehele wagenpark. En omdat het systeem het RRS-keurmerk draagt en daarmee voldoet aan de norm van de Belastingdienst, bent u bovendien gegarandeerd fiscus-proof. De module Track & Trace geeft u de mogelijkheid om al uw voertuigen real-time te volgen: een kaart-overzicht met daarin exact de locaties waar uw auto’s staan of rijden. Green Driving geeft inzicht in het rijgedrag van bestuurders. Het vormt praktisch een krachtig instrument om zuiniger en veiliger rijden te bevorderen. Het RitAssist-systeem is maandelijks opzegbaar en geeft drie jaar full service garantie op locatie.

 

Kom in contact met Evema

De samenwerking met RitAssist geeft ons de mogelijkheid om u 10% korting op de hardware aan te bieden. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het RitAssist-systeem. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Contact formulier
Wij gebruiken de door ons gevraagde gegevens uitsluitend voor een reactie op je bericht.
of   Annuleren

 • Fiscale Rittenregistratie

  Een 100% sluitende verantwoording richting de fiscus met onze sluitende rittenregistratie. Uiteraard voorzien van het Keurmerk RRS.

 • Track & Trace systeem

  24/7 realtime inzicht in de actuele positie en status van uw voertuigen. Een onmisbare tool voor beheerders en planners.

 • Green Driving

  Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.


Betrouwbaar zaken doen

Webpagina Logo Betrouwbaarheid Tr Min


Real-time inzicht in het wagenpark

Met de Track & Trace module van het RitAssist-systeem heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw bestuurders met voertuigen zich bevinden. Real-time doordat de snelle en intuïtieve overzichtskaart automatisch ververst. Rapportages naar keuze kunt u met gewenste gegevens en frequentie automatisch laten e-mailen. Kortom: een systeem dat bij tal van klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt gewaardeerd.

Webpagina Kaart Apeldoorn Ritassist Systeem In Computerscherm Min
Webpagina Intext RRS Keurmerk Ritassist Nederland BV Tr Min

Altijd sluitend en fiscus-proof

Een rittenregistratie  bijhouden met het RitAssist-systeem is heel eenvoudig. De ingebouwde black box registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar het beveiligde RitAssist-platform. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages naar keuze uitdraaien. Uiteraard is het systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.


Waarom RitAssist

 • Maandelijks opzegbaar
 • 3 jaar garantie op locatie!
 • Voorzien van Keurmerk RRS
 • Compleet & gebruiksvriendelijk
 • Veilig & betrouwbaar
 • Eenvoudig te koppelen aan bestaande software
 • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
 • Onbeperkte opslag & back-ups
 • De best denkbare klantenservice!

Evema over RitAssist

Foto Min“Wij kennen RitAssist al jaren en zijn heel tevreden over de samenwerking en hun dienstverlening. Hun oplossingen werken zonder uitzondering goed, en dat is voor mij de basis. We hebben zelf veel bedrijfswagens rondrijden en het systeem voorziet perfect in onze behoefte. Ik kan alle voertuigen tegelijk real time volgen en de rittenregistratie zorgt voor een sluitende kilometerregistratie waarmee ik elk risico op bijtelling vermijd. Belastingaanslagen, daar zit niemand op te wachten, toch? Daarnaast zijn ze vriendelijk, goed bereikbaar en - belangrijk - zeer betaalbaar. Dat is precies de combinatie van kwaliteiten die we zelf als bedrijf ook uitstralen."

H.J. Hutten, eigenaar van Evema te Apeldoorn


Kies ook voor Rittenregistratie en Track & Trace samen met Evema te Apeldoorn

Meerdere collega’s uit uw regio maken al gebruik van RitAssist. Kent u deze? Bel ze gerust om meer te horen over hun ervaring. Duizenden bedrijven zijn u al voorgegaan. Klanten waarderen RitAssist gemiddeld met een 9.3 via Trust Pilot. Via ons als regionale partner profiteert u bovendien van extra voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.