Passie voor moderne techniek?

Werken bij Evema

Waarom zou je bij Evema gaan werken? Wellicht omdat je mag werken met de nieuwste technieken. Samen zorgen we ervoor dat we in de regio bekend blijven als dé partner met uitstekende kennis en kwaliteit. Dat doen we door onze kennis continu met elkaar te delen en door te investeren in de ontwikkeling van elkaar.

Kom jij binnenkort ons hechte team versterken?

Momenteel 3 openstaande vacatures

Evema is altijd op zoek naar nieuwe collega’s, ook als we even geen openstaande vacatures hebben. Stuur ons gerust een e-mail via het formulier onderaan deze pagina en overtuig ons van je kunnen. Je kunt ook een e-mail richten aan Mark van Gelder, mark@evema.nl. We horen graag van je!

Vacature

Netwerk en VoIP Engineer

Ben jij een netwerk en VoIP engineer met een hart voor de telefonie en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij is in dit geval Evema, een bedrijf in Apeldoorn dat zich bezighoudt met installatietechniek. Natuurlijk kun je als ervaren telecom monteur overal terecht, maar er zijn een heleboel redenen om voor ons te kiezen.

Vacature

Technicus Beveiliging

Beschik jij over twee rechterhanden en heb jij verstand van inbraak- en brandbeveiligingssystemen? Heb jij een afgeronde technische mbo-opleiding en werk je graag in een hecht team? Dan is deze functie écht wat voor jou!