Passie voor moderne techniek?

Werken bij Evema

Waarom zou je bij Evema gaan werken? Wellicht omdat je mag werken met de nieuwste technieken. Samen zorgen we ervoor dat we in de regio bekend blijven als dé partner met uitstekende kennis en kwaliteit. Dat doen we door onze kennis continu met elkaar te delen en door te investeren in de ontwikkeling van elkaar.

Kom jij binnenkort ons hechte team versterken?

Momenteel 3 openstaande vacatures

Evema is altijd op zoek naar nieuwe collega’s, ook als we even geen openstaande vacatures hebben. Stuur ons gerust een e-mail via het formulier onderaan deze pagina en overtuig ons van je kunnen. Je kunt ook een e-mail richten aan Jesse van Grondelle, jesse@evema.nl. We horen graag van je!

Vacature

Projectleider

Ben jij een zelfstandige, gezellige projectleider met hart voor beveiligingstechniek? Ben jij de aangewezen persoon binnen onze mooie organisatie voor tekenwerk, engineering en communicatie tussen monteurs en opdrachtgevers? Dan is het team van Evema op zoek naar jou als nieuwe collega.

Vacature

Technicus Beveiliging

Beschik jij over twee rechterhanden en heb jij verstand van inbraak- en brandbeveiligingssystemen? Heb jij een afgeronde technische mbo-opleiding en werk je graag in een hecht team? Dan is deze functie écht wat voor jou!

Vacature

Monteur AV-techniek

Ben jij handig met audiovisuele oplossingen en heb jij hier verstand van en interesse in? Vanwege groei van onze bedrijf zijn wij per direct op zoek naar monteur voor het installeren en onderhouden van diverse technische systemen. Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Werken bij Evema

Doordat wij als bedrijf enorm aan het groeien zijn, zijn wij altijd op zoek naar talenten en mensen die graag willen werken in deze mooie, technische branche. Als je denkt dat je van toegevoegde waarde kunt zijn voor ons bedrijf en voor ons team, laat gerust van je horen! We drinken graag een kop koffie met je op ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Klaar om in de wereld te stappen van veiligheid en connectiviteit?

Stuur via onderstaand formulier je open sollicitatie door of neem vrijblijvend contact met ons op.