Vacature

Netwerk en VoIP engineer

Ben jij een netwerk en VoIP engineer met een hart voor de telefonie en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom jij ons hechte team versterken?

Vacature – Netwerk en VoIP Engineer

Ben jij een netwerk en VoIP engineer met een hart voor de telefonie en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij is in dit geval Evema, een bedrijf in Apeldoorn dat zich bezighoudt met installatietechniek. Natuurlijk kun je als ervaren telecom monteur overal terecht, maar er zijn een heleboel redenen om voor ons te kiezen. Ten eerste hebben we een topteam van 20 leuke collega’s. Samen de schouders eronder, elkaar helpen en motiveren en regelmatig lachen, daar hechten we waarde aan. Daarnaast is er bij ons veel aandacht voor het individu, investeren we graag in jouw groei en werken we aan de mooiste projecten.

Als netwerk en VoIP engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren, oplossen en het adviseren van nieuwe maar ook bestaande klanten op het gebied van cloud VoIP telefonie diensten en netwerken. Je werkt vanuit ons kantoor in Apeldoorn en bij de klanten. Je staat onze klanten te woord en probeer je de klant zo goed mogelijk te helpen met eventuele storingen of gewenste aanpassingen.

De voornaamste taken waar jij je als netwerk en VoIP engineer mee bezig houdt zijn dus:

  • Het plaatsen en inrichten of configureren van telefonie, en netwerksystemen;
  • Het oplossen van storingen aan bestaande installaties;
  • Het adviseren en toelichting geven aan de klanten;
Wat mag jij van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid kent en neemt. Bij Evema kun je verder rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling, krijg je een salaris tot maximaal € 3.600 (afhankelijk van je ervaring en kennis en op basis van fulltime), heb je maar liefst 38 vakantiedagen (op basis van fulltime), krijg je een auto en smartphone van de zaak en niet te vergeten heerlijke koffie, regelmatig leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Wat zijn onze wensen?

Hier geen eindeloze wensenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkst. Maar onze ideale kandidaat heeft ook:

  • Een afgeronde technische mbo-opleiding
  • Zin en tijd om 40 uur per week bij ons aan de slag te gaan.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als netwerk en VoIP engineer
  • In bezit van rijbewijs B;
Dit hebben we wel echt van je nodig
  • Een verklaring van betrouwbaarheid
Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar Mark van Gelder (mark@evema.nl). Heb je eerst vragen? Laat het ons dan gerust weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.