Vacature

Technicus Beveiliging

Beschik jij over twee rechterhanden en heb jij verstand van inbraak- en brandbeveiligingssystemen? Heb jij een afgeronde technische mbo-opleiding en werk je graag in een hecht team? Dan is deze functie écht wat voor jou!

Kom jij ons hechte team versterken?

Vacature – Technicus Beveiliging

Dit is een vacature voor iemand met twee rechterhanden en verstand van inbraak- en brandbeveiligingssystemen. Iemand met een afgeronde technische mbo-opleiding die graag in een hecht team werkt en blij wordt van het realiseren van een veilig gevoel voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Met andere woorden: wij zoeken een technicus beveiliging.

Wij is in dit geval Evema, we beschermen tegen brand, inbraak en diefstal. Dat doen we met elektronische inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerabewaking, mistgeneratoren en andere slimme oplossingen. Ook zorgen we voor optimale bereikbaarheid met vaste en mobiele telefonie, leggen we internetverbindingen en data-infrastructuur aan en bieden we de beste tv-oplossingen. En dat allemaal vanuit ons kantoor in Apeldoorn.

Waarom Evema?

Als ervaren technicus beveiliging kun je tegenwoordig overal terecht. Waarom je dan toch voor ons moet kiezen? Wellicht omdat je mag werken met de nieuwste technieken. En anders misschien vanwege ons topteam van 20 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat we in de regio bekend blijven als dé partner met uitstekende kennis en kwaliteit. Dat doen we door onze kennis met elkaar te delen en door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid kent en neemt. Bij Evema kun je verder rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling, krijg je een salaris tot maximaal € 3.600 (afhankelijk van je ervaring en kennis en op basis van fulltime), heb je maar liefst 38 vakantiedagen (op basis van fulltime), krijg je een auto en smartphone van de zaak en niet te vergeten heerlijke koffie, regelmatig leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Wat verwachten wij van jou?

Accuraatheid, betrokkenheid en teamspirit. Dat zijn eigenschappen die we graag bij jou zien. Als technicus beveiliging houd je je bezig met beveiligingswerkzaamheden, zoals het installeren van alarminstallaties, brandmeldsystemen, toegangscontrole en camerabeveiliging. Je brengt als het ware de wensen van de klant op het gebied van beveiliging tot leven. Daarnaast onderhoud je reeds geïnstalleerde systemen en los je onverhoopte storingen op.

Wat zijn onze wensen?

Hier geen eindeloze wensenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkst. Maar onze ideale kandidaat heeft ook:

  • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting (elektro)techniek.
  • Zin en tijd om 40 uur per week bij ons aan de slag te gaan.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in beveiligingstechniek.
  • MBV, of bereidheid om deze te behalen (op onze kosten).
  • In bezit van rijbewijs B;
Dit hebben we wel echt van je nodig
  • Een verklaring van betrouwbaarheid
Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar Mark van Gelder (mark@evema.nl). Heb je eerst vragen? Laat het ons dan gerust weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voldoe je niet aan deze functieprofielen maar denk je dat je een aanwinst kan zijn voor ons bedrijf? Overtuig ons! Stuur dan je CV met een motivatie t.a.v. Mark van Gelder naar mark@evema.nl.